Sziasztok!
Van egy ELM327 chippel szerelt EOBD/OBDII interfészem. moDiag prof programot használok hozzá. Elméletileg ennek az összeállításnak kezelnie kellene az L200, Carisma, stb (szóval 2000 utáni modellek) autókat, de mikor rányomok a Gépjárműhöz kapcsolódás gombra, akkor kiírja, hogy Protokol: KWP2000 fast, majd kiírja, hogy nem található OBDII rendszerű protokol, vagy a gépjármű nem rendelkezik obdII elérhetőséggel.
De ez nem igaz, mert a 2005-ös L200-ról van szó!
A rendszer egyébként működik európai autókkal (pl Peugeot, Citroen, opel, stb...).
Mi lehet a gond?
Előre is köszi a választokat!
Üdv
Valakinek van ötlete, honnan lehetne megtudni a váltóolaj hőfok CAN-ID kódját és a képletet hozzá?
Tuti méri a cucc, mert ha túlmelegszik akkor az ECU leszabályoz meg ki is írja a műszerfalra.
Sziasztok!
Van egy OpenPort 2.0 kábelem, és van hozzá evoscan is. Ez így rendben is működik, viszont szeretnék hozzá valami magyar nyelvű szoftvert, mert a barátom, akinek lesz nem nagyon vágja az angolt. Csak diagnosztizálni kell hibákat.
Tudtok valamit ajánlani?
Előre is köszi.
Szasztok!
Segítsetek! P0125 és P0170-es hibakódot ír az Evo-m.
P0125=Hűtőközeg-hőmérséklet szabályzásaktiváláshoz nem elegendő
P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség
Törlés után kb 50 km megtétele után jelez. De kb 200km múlva el is alszik a lámpa , majd megint világít és ez így tovább.....
A kocsiba van 1 HKS EVC, de kipróbáltam kikapcsolt állapotban is , akkor is csinálja , még úgy is ha normálisan megyek vele .
A kocsiban nincs katakizátor , a hátsó szonda ki van emelve, de így már mentem vele kb 6000km-t minden gond nélkül.
Nemrég kezdte ezt csinálni , de előtte nem lett semmi változtatva a kocsin.
Volt már valakinek hasonló vagy ugyanez a problémája?
előre is köszi
Utoljára szerkesztette: Mx Roli; 2009. 07. 28. 22:28-kor
Nekem volt ilyen és az első szonda volt rossz!
Még a P0170-et csak értem, de a hűtőközeg hogy jön a szondához?
Érdekes hibakódokat tud produkálni az tuti.
Néztük a szondát menet közben is , igazából a gyári műszer nem jelzi rossznak, csak kicsit lassan reagál .
Keresek 1et , kicserélem és megnézem lesz-e változás.
köszi
Sziasztok!
A következőben szeretném a segítségeteket.
Van egy OpenPort 2.0 kábel meg evoscan. Frankón megy, még diesel mitsuval is, azonban diesel esetében valótlan adatokat ír, pl 1500-as alapjáratot, pedig látom az órán, hogy 850 körül van.
Tudnátok valami progit ajánlani, amivel megy rendesen a diesel mitsu diagnosztizálása? Elsősorban hibakódok érdekelnek.
Köszönöm előre is.
Helló mindenki.
Van nekem Egy Mitsubilshi lancer 1.5 glxi 1991 autom és nem tom hol lehet kapni hozzá hibakod olvasáshoz kábel.
Esetleg valaki tud??
Sziasztok!
Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem hátha valaki már benne van a témában.
A MUT III-at leszámítva mi az a diagnosztikai eszköz amit érdemes beszerezni?
Mostanában veszélyes a kínai import ezért nem merek MUTIII-at rendelni.
Találtam az ICarsoft-nak egész baráti megoldását vagy a Launch esetleg.
Tapasztalata van valakinek?
Köszi előre is!
Mire szeretned hasznalni?
Ez a MUT3 is egyuttmukodik az olyan logger programokkal, mint az Evoscan vagy Mitsulogger? Illetve az Ecuflash (Openecu) / Ecutek iroval?
Pl. Nem lenne eleg egy EvoScan 1.3U kabel egy laptoppal (es hozza az adott programmal) ?
UI: Ja es valahol olvastam olyat, hogy a korabbi verzios MUT3 csak WinXP/2000-rel mukodik. (Figyelni kell a build szamokat.)
///// Ceofang /////
Elso korben leszogeznem, hogy baromira nem ertek hozza.
Legjobb tudomasom szerint az EvoScan mindent tud kb. olvasni, loggolni. Foloslegesnek erzek egy kulon LCD-s hardvert venni.
1.3U kabel (137 USD) + EvoScan v2.901 (20 USD, ha kabelt is veszel naluk) = 157 USD.
Most sporoltam neked 343 USD + vámáfát
De mindenkepp kerdezz meg egy hozzaertot, mert en "monitor huszár", "virtual user" vagyok.
Itt a teljes lista:
A kabelrol: http://evoscan.com/evoscan-gps-obdii...flashing-cable
A programrol: http://evoscan.com/evoscan-gps-obdii...oscan-software
Es ugy altalaban itt van meg sok info: http://evoscan.com
///// Ceofang /////
Rendeltem egy Launch Easy Diag 2 pluszt, és ma ki is próbáltam.
Nem tűnik rossznak.
Kommunikál az összes ECU-val, látok hibakódokat, és élő adatokat is.
Nem egy gyári cucc, de relative kis összegért nem rossz.
Az EVOScan-es társaság nem túl kommunikatív.
Persze lehet hogy elérem majd őket de eddig negatív.
Jelentkezett az EVOScan.
Sajnos az ő cuccuk nem olvas sem ABS sem SRS ECU-t.
Sok minden jót tud, de azt nem.
Nem baj már ezt is tudjuk.
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)