a Hringen is volt M3, M5- utóbbi a Sanyié akit szeretünk ismerünk és saját bevallása szerint a kocsi tökéletesen alkalmatlan a pályára- lol, 220-ra ment fel a célegyenes végére, de majd 200 méterről kellett fékezni, hogy megálljon az a két tonnás szörny, kattogó ABS mellett- szóval ezek inkább az utcai villantós, kényelmes, csajozós kocsik kategóriájába tartoznak. Az M3 meg botrány szarul ment- úgy ugrotta át a kis kocsim, hogy nem értette az ember mi történt.
Kell egy jó program
Az M3 a ringen kiakadt, hogy egy nagy merci is megelőzte, pedíg kajak jól ment neki az m3(szerinte) és amikor kiszáltam a kocsimból papucsba, nagy hasba és az adta meg neki kegyelem döfést!
Ezt hallottam vissza BMW-s ismerősemimtől, mert az ember elpanaszkodta, és erre ők felhítak telón és kérdezték hogy én voltam e aki kint ment az AMG vel![]()
Nemakarok diszkóautót. A hülyegyerekek villantós autja sem igazán hoz lázba... gyorsulás és sebesség őrült vagyok... nem rég adtam el a suzuki gsx1300r(hayabusa)-mat.... azt is ahogy be lett járatva azonnal kivettem belőle a tiltásokat...:-)
DCS is evoval nyomja a driftet tehát... ő igen szépen tekergeti a holmit...
Bár itt 4 gumi pusztul egyszerre igaz...
Nem akarok drift bajnokságokra járni de ha látok egy két jó helyet ahol lehet keresztbe menni azt nem akrom kihagyni csak azért mer lehet h elszáll a diffim szal a lényeg h menjen mint a barom és ne pusztuljon ki ha istenesen kap...:-)
A volvo a feleségem miatt lett mert én régebben is evót akartam csak aközbe jött 2 kisfiam..és maradt ez családi autonak... a motort meg meguntam...gyilkos egy gép, én meg nem vagyok normális...:-)
Szal nem fogok europa drift kingje lenni de a jármű kínálta lehetőségeket be szeretném gyakorolni rendesen...:-)
Game forever...:-)
SZVSZ!
Drift,végseb,gyorsulás,fogyasztás.........
Ami mindenre jó az valójában nem jó semmire! :-)
Szerint kezdd ott, hogy próbálj meg beülni egy 400 ló körüli evoba, és utána döntsd el, hogy neked ez teccik-e, vagy sem! Uccán szerintem nem sok ellenfele van rugalmasság, és vezethetőség terén, lehet hogy lesz a pályán nála gyorsabb, de ez senkit sem érdekel. Senki nem azért vesz autót, hogy 300-al menjen vele a pályán. Az enyém is megfutja a 280-at óra szerint, de nem szoktam minden alkalommal kipróbálni, csak hogy örüljek neki...
A lényeg itt a vezetési ÉLMÉNY amit tud...
Ex - Lancer Evo VIII
ott a pont! Nálam már volt motoros aki rendesen terelte a motorját és nagy motor volt elhihetitek és úgy szállt ki az autómból egy szokásos kis Dobogókő run után, hogy ez a kocsi beteg- a fizika minden ésszerű törvényére szarik :-D ja és még nem volt motoros akit ne nyomtam volna le az említett szakaszon.
Nem kell neked 600 ló hidd el. Legyen egy jól használható 400-450 lovas kocsid épített motorral, rendes futóművel, fékkel és beszarsz minden alkalomkor amikor odarakod a vasat rendesen.
Kell egy jó program
HMMMMM ez tetszik...
:-)
igazad lehet és az talán nem is kerül vagyonokba...:-)
ez jóóó tetszik a fogalmazásod...:-)
Erre a célra inkább suprát vennék bár az elég nehéz szal a drift nehéz lesz vele, viszont oda férfi kell a volánhoz, mert ha vmi automata kipörgésgátlós hátsósból ülsz át, ami elhiteti veled, hogy tudsz vezetni, akkor hamar az út mellett találod magadat.
Ami még jó benne gyárilag már elég erős, de 450 lóig szinte alig kell hozzányúlni motorja meg a gyári teljesítmény dupláján is vígan el van. Ott van végsebesség, gyorsulás is fogyasztani is fog, evóban annyi a jobb kb hasonló árfekvésben kapsz egy 8-ast pl. ami 5-10 évvel fiatalabb 4 keréken azért jóval bevállalósabban lehet pl kanyarodni, viszont ahol a 4g63-on már elég komolyat kell reszelni hogy tudja a kívánt lóerőt azt a supra röhögve tudja és ott váltó, difi, motor minden egyben van igazi régivágású kellően mindehol túlméretezett öntöttvasblokkos szörny. Kérdés tudod-e kezelni ja és tuti nem jön minden sarkon veled szembe egy...
hát mi már néztük egyik barátommal ezt az autot!hát ad egy szerintem törve volt de rendessen,nagy tempónál instabil a szekér,arról meg nem is beszélve hogy nincs behangolva rendesen söt szerintünk max 400le-körül lehet nem hogy 500le!!!!!ezért az autoért olyan 4-4.5mft-ot lenne reális kérni!!!!!!!!!
bár lehet ennek a témnak is másik topic-ot kéne nyitni mert ez mor offfffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arra ott lett volna egy jó fajta racing szeleprugó, de áruld el, hogy a hidrotőkék hogy bírták, illetve mekkora stroker volt benne, mert ez kb 12000 rpm lenne egy 2 literes blokknak terhelésben. Nem akarom elhinni, hogy ezt kibírja egy stroker motor, amikor minden stroker kit gyártó 7400 rpm környékére adja a limitet.
Kell egy jó program
nem egészen látom, hogy mi köze a kompressziónak és a turbó nyomásnak a szeleprugóhoz. A rugó az extrém fordulatszámtól illetve a nyitásmélységtől tud belebegni, ha pl nagyon nagyot emel a vezérműtengelyed.
10.5:1 kompresszió egy turbó motornak???? Kicsit gyanúsnak tűnik, illetve a 3.2 bár is messze nagyon sok- milyen kocsi konfig volt ez? Írd már le légyszi kicsit bővebben, mert így félszavakból nem tudom még elképzelni sem.
Kell egy jó program
hát ez remek, szóval egy olyan kocsi volt a példa arra, hogy lehet strokert nagyon forgatni ami "soha nem ment egy normálisat" hmmm. Azért itt a mi általunk használt konfigok valamelyike már több mint 4 éve megy hibátlanul és nem megy szét és bármikor üzembiztosan bevethető.
@Miki - mindjárt átpakolom az egészt az off topicomba, csak megvárom a végét.
Kell egy jó program
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)