Hát aki ezt érzi, az király, nekem tényleg fogalmam sincs h milyen erős, csak szimplán jó érzés ahogy megy.
Nyilván a mérés a korrekt, de hogy mérjünk? Most ahogy van, vagy IX-es intercooler, nagyobb nyomás és bioetanol???![]()
Hát aki ezt érzi, az király, nekem tényleg fogalmam sincs h milyen erős, csak szimplán jó érzés ahogy megy.
Nyilván a mérés a korrekt, de hogy mérjünk? Most ahogy van, vagy IX-es intercooler, nagyobb nyomás és bioetanol???![]()
Quality in Financial Planning
www.qfp.hu
Független pénzügyi tervezés, befektetések külföldi alapokba
530 lópaci azért az nem gyerekeknek való akárhogy is nézzük akármilyen az a görbe gratulálok fapina!![]()
A fanyűvő!!
www.qfp.hu
www.qfp.hu
Javaslom, hogy a listába kerüljenek ba azok a mérések, eredmények is, ahol egy tulajnak több progizása volt (pl: Attila E7, talán Tominak is volt több grafikonja), illetve azok is ahol volt változás a konfigban (Gyuri 2,0 vs 2,3), az meg már csak hab lenne a tortán, ha egy hivatkozással a táblázatban rögtön elő lehetne hívni a mérési eredményt. Tudom, hogy macerás megoldani, de csak egy ötlet.
nem is rossz ötlet- így lehet igazán tanulni belőle. Pl nekem hamarosan turbó upgrade lesz és akkor már 3 konfig grafom lesz.
Kell egy jó program
www.qfp.hu
Nos, így fog kinézni:
(Egyelőre majdnem üres)
Az adattábla pedig így:
motor T:turbó E:Ecu P:nyomás B:benzin
tr>
név LE Nm kg konfig 1 Fapuma8 530 640 VIII 2.3 T:GT3076R E:gyári P:2.0 B:100 2 Hunevo6 422 640 VI 2.3 T:IX E:GEMS P:1,65 B:100 3 Berkes 410 630 4 Kspeed 406 575 5 EvoSasa 402 535 6 Galvatronicum 400 510 7 HKSTOMEVO8 372 572 8 Bunker 345 470 VIII 2.0 T:IX E: P: B: 9 Baliho 252 370 Füli 592 660 STi '06 2.5 T:APS SRT-70 E:Pectel P:1,8 B:102 Lezle 461 670 1315 GT '00 2.5 T: E: P:1,7 B: K.S. M5 '08
Adatokat várom!!! A nevekre pedig rálinkelem a görbéket, szóval azok is jöhetnek. Off autók szürkével alul. És mindez nem képfeltöltés.hu mert az szar, felteszem magunkhoz
Jó lesz?
nekem nagyon tetszik!
Olyat is lehet, hogy akinek több konfigja volt az többször legyen a listán és a grafikonon is?
Kell egy jó program
Szerintem az már nagyon sok lenne!
De tök jó egyébként!
Szerintem is jó!
Javaslat: az excel táblázatban a konfigokat külön-külön oszlopba tenném szerintem úgy jobban átlátható.
'92 Acura NSX red/blk
'05 Evo VIII RS - eladva :-(
Jelenleg 5 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 5 vendég)