mondtam, hogy neked az enyém kell
Ex - Lancer Evo VIII
wrc-k hutyutyu hangjat mi adja pl. valtas utan ami van, meg fektavon? foleg a regebbi wrc-k szoltak jol ilyen teren. van a wrc-ken blow-off? totalcaros cikkben le bohocszelepeztek a bov-t... gondolom a wrc-ken is komolyabb technika van, esetleg a turbo vagy a wastegate ciripel rajtuk?
és a Lancer WRCben mi szól ennyire ? A-s evokban a sima csicsergőt ritkán hallani ennyire ! bár a wrcben is ugyan azon pályan egyik szakaszon szolt másikon nem ?! lehet ezen állítani ?
totalcar-on lebohócszelepezték a blow-offot. V. Sándor utcai 300 lovas civicjében van bohócszelep és azt mondta hogy a versenyautóiban 1000x komolyabb technika van... tényleg bohócszelep a BOV?
Egy nyamvadt füttyöt nem hajlandó kiadni a kocsi, nem hogy egy hutyutyut :-)
A vákuum nélküli A-s szelep van rajta (megnéztem nincs beállva), teljesen gyári légszűrő ház, benne a méhsejt szűrő, + gyári panel filter. Ezen nem jön át a compressor surge hangja???
Azt szeretném kérdezni a nálam okosabbaktól, hogy a bov-ot hogy kell beállítani?
Vettem a kocsihoz FORGE Motorsport lefújó szelepeket egészen pontosan recirc valve-t, és ezen lehet és kell is állítani valami rugó feszességet.
Mit is állít pontosan a bov?
Tehát a wastegate kinyitja a kaput és elengedi a nyomást ha egy bizonyos szint fölé nő, akkor a bov meg pl váltásnál amikor le kéne esnie a nyomásnak azt engedi el mert hirtelen megnőne amikor elveszem a gázt, vagy nem jól gondolom?
Honnan tudom hogy nem jól vagy éppen jól van beállítva?
Utoljára szerkesztette: gtr; 2010. 04. 21. 00:58-kor
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)