Wartburg topik mikor lesz már?
Freude am Fahren
Az irónia akkor csak Lanciafannek esett le, se gond tudjuk be a tegnapi ivászatnak
Freude am Fahren
régi szép idök, még amikor nekem is Hondám volt
még mindig meg vagyok gyözödve hogy anno az Ország egyik legszebbje volt, bár mostanra változott az izlésem de 18 évesen nagyon szerettem!
ime: Honda Civic 1.8 VTi Type-S (belül félig bör félig piros velour!!!)
eladtam és 3 napra rá ez lett belöle:
Motorja nagyon ott volt,emelt kompresszió, Wiseco dugók, ITR hajtókarok meg fötengely, Titánium szelepek, ITR vezmü-tengelyek - kb 195-200lö közt volt. Imádtam!
Azért szar lehet!!! A tiéd volt. Vigyáztál rá, és ez lett belőle!
Pont kérdezni akartam hogy nem ezt rendezték-e le egy villanypóznával és látom az uccsó képet és igen. Nekem volt egy S4-es Audim amit a próbaúton törtek porrá...
Hát nem volt jó érzés, barátom vette meg és engem hivott elsönek a baleset után remegö hangal hogy "Meg fogsz ölni de összetörtem a VTi-t". A háttérben látszik egy ezüst Astra, az a céges verdánk mert pont a növérem háza elött nullázta le ugyhogy felhivtam a növéremet hogy mennyen ki segitsen a Balázsnak, erre Ö: "ja, ez a te autód volt? megnéztem de ugy néz ki mintha háromajtós lenne..." Szerencsére senki nem sérült viszon az tuti hogy a hátsó hegesztett toronymerevitö nagyon sok energiát megfogott...
Mondtam a srácnak hogy óvatosan, dehát sajna nem fogadta meg a tanácsom...
Jó gyorsan tolathatott ... Hogy történt amúgy? Sehogy sem tudom elképzelni az esetet .
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)