Utoljára szerkesztette: jordan6; 2009. 12. 27. 15:06-kor
Nekem csak rx450h-m van meg sc 430-am de valahogy a lexus nem a száguldásról meg a tuningról szól, hanem a finom csendes suhanásról, és a megbízhatóságról.
Imádom az sc-t megy ha muszály de nem az a lételeme szeret finoman siklani, még a motort is alig hallani, de nagyon kényelmes és csendes ahhoz képest hogy kabrió, soha nem tuningolnám.
Az új Top Gearben benne volt az LF-A, jó kis autó. Olyan a hangja mint a régi f1-s autóknak. És a műszerfal is szenzációs benne. Viszont kicsit drága lett: 6 db GT-R-t lehet venni belőle... és igy sem nyereséges a toyotának a gyártás állítólag...
sorry de inkább egy ferka 599- sokkal olcsóbban...
Kell egy jó program
Nürburgring-en is nem hivatalos kör idő de megvan 3mp-vel a rekord ez nem hivatalos de állítólag megvan
Jó ez az autó nagyon, de nem ennyi pénzért, kb a harmadáért ez lenne a csúcs, de nem 100M-ért, annyira nem jó hogy lexus emblémával ennyibe kerüljön.
Sajnos a többi lexus is ebbe az irányba megy el.
Az LS 600h -t is túlárazták egy kicsit és az rx450h is nagyon drága egyszerűen nem ér annyit.
Mivel ennyire keveset csinálnak belőle ezért sok nagyon gazdag gyűjtőnek megéri megvenni hogy ez a különlegesség se hiányozzon a gyűjteményéből.
Egyszerű normális ember nem fog ilyet venni.
A gt-r -be azt szeretem hogy elég kiugró menetteljesítménye és menettulajdonságai vannak de mindezt gyakorlatilag bárki számára megvehető áron adja.
(most nem a tescós fizetésekre gondolok)
lfa-nak jön új ellenfél... ferrari 599 GTO 100milla forintba van több olcsobb biztos nem
vezess.hu
aki megszeretné nézni vagy venni annak Londonba kell mennie mert Európában csak ott kapható
Bocsi csak egyszer akartam, nem frissült az oldal azért nyomtam rá párat erre ennyi hsz lett.
Keresgélek éppen ültető rugót az is hez, nagyon buta magas az autó de a fenti képek azért extrémek!
A fanyűvő!!
A Szőkét meg én ültetnémle enyire
A fanyűvő!!
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)