Kénytelen volt megvenni, de hónapokig tartott amíg kiköhögte a kocsi árát, ismerős volt, azért mertem oda adni úgyhogy nem voltam ott.
Kénytelen volt megvenni, de hónapokig tartott amíg kiköhögte a kocsi árát, ismerős volt, azért mertem oda adni úgyhogy nem voltam ott.
amikor kinyomod a kuplungot, és furcsa katogós jelegű hang érződik át a lábadon mi lehet a gond?
Valami rugóra gyanakszom.
Freude am Fahren
Szuper, köszönöm, sok bontással járt, vagy én is meg tudom csinálni?
Na közben felhívtam a szervizt, persze ilyenkor már lejár a garija lol
Azt mondta, hogy ha jól sejti az alkatrész ~ 50 k HUF 1-2 óra javítással jár, de azt is mondta, hogy csak kellemetlen, de müszakilag minden rendben.
Meg azt is hazudta, hogy Accordnál ritkán fordul elő, ehhez képest egy forumon, már 3 autón lol
Utoljára szerkesztette: Lonni; 2010. 05. 07. 14:25-kor
Freude am Fahren
aláfeküdt, vagy cockpitból csinálta?
Freude am Fahren
hát rugót nem találtam, egy rudat találtam ami bevezet a motortérbe.
De jó lenne egy rajz
Freude am Fahren
Sajnos nem tudom mit kell, de most hogy jobban visszaemlékszem. a 2.0ásban gariban oldották meg, nem tudom mit csináltak vele. A 2.4esnél meg tavaly volt(Gari már lejárt), és ott csak bemászott cockpitbe és zsírozott(Ismerős Honda guru ). Elmúlt.
Megkérdezem neked, pontosan írd le a jelenséget, én meg felhívom és felolvasom neki
EVO X GSR
Amikor látok egy ilyen műhelyt mindig azon gondolkozok,hogy valamit nagyon rosszul csinálok
Jelenleg 5 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 5 vendég)