Fiuk ki hallot mar errol?
Az uj Evo XI a pletykak kicsitt tobb mint pletykak szerint , elektromos lesz...
Ki hallot errol?
http://www.motortrend.com/features/a...rid/index.html
Fiuk ki hallot mar errol?
Az uj Evo XI a pletykak kicsitt tobb mint pletykak szerint , elektromos lesz...
Ki hallot errol?
http://www.motortrend.com/features/a...rid/index.html
Kinti szóval élve BULLSHIT.
szeretem a
Hybrid hajtást főlleg a reg adó miatt olcsó de azért 1 evo-ba nem hiszem hogy kéne rakni nem illik sport verdába hybrid
háát van baja.. de sztem simán komolyan gondolják sajnos !
Mitsubishi regota kiserletezik az elektromos evoval. es az Evo Miev annak ellenere,hogy eleg gyengusz technika volt akkor mogotte a mostanihoz kepeset, jo kis menet teljesitmenyeket mutogatott.
Arrol nem is beszelve, hogy a kocsi sulypontja is lejjebb volt mint egy 911 porsche-e. Mar nem emlekszem de valami boduletes nyomatek volt alatta es azonnali. Semmi fele turbo lyuk...
Szoval a gyorsulas vagy sebesseg valtas mondjuk 60-rol - 1oo -ra sokkal komolyabb volt mint barmilyen benzines evo-e.
Legyunk oszintek es fogadjuk el azt is , hogy az olaj egesu motorok a leggazdasagtalanabb motorok amik leteznek.
KB 70 % az energianak elveszik vagy fustbe megy szo szerint.
nekem csak az nem tetszik hogy kulon motor hajtana az elso es a hatso kerekeket.
AZ Evo MIEV legalabb minden kereken egy motor volt, es elektromos mind
Remelem ha elektromosan jon ki, legalabb egy fajta motor lesz benne. Kulonben olyan hatast kelt nekem , mint amikor nem tudod eldonteni hogy mit is akarsz valojaban...
itt is irnak rola , hogy hybrid elektromos lesz a XI.
http://www.motorauthority.com/blog/1...in-hybrid-tech
UI:
Lassan elkell kezdenem baratkozni a villany szerelokkel meg a muszereszekkel is
A kesobbi tuning megoldasok miatt.
Utoljára szerkesztette: Robevo; 2010. 01. 17. 04:22-kor
Es mi lesz az aksikkal? Kicsereljuk majd oket kicsikre?
Ezek egyre tavolodnak a rally kinezettol!
Jo nekem a jo "oreg" IX-es!
szerintem rally ra mas kocsival fognak kijonni . Az evo tul nagy mar oda amugy is. Meg a IV -es is nagyobb mint az Abarth... Szerintem nagyon kezdenek elmenni a turing kocsik fele.
En bele mennek egy Mitsubishi colt evo-ba mint az uj rally project
Rumors about the next generation 2013 Mitsubishi Evo XI being a hybrid started to appear last year, but only recently the first actual details have surfaced. Apparently, the hybrid system of the 2013 Mitsubishi Evo XI will include a 2.0 liter engine that will drive the rear wheels and an electric motor for the front wheels. It's not clear yet if the gasoline engine of the 2013 Mitsubishi Evo XI will be turbocharged or not. According to various sources, the hybrid powertrain of the next gen 2013 Mitsubishi Evo XI will output around 350 hp and will be able to propel the car from 0 to 100 km/h in around 4.5 seconds.
konkrétan leszarom a hibrid verdákat én mennydörögni akarok, turbó visítást, váltó csattogást és lefújószelep szuszogást akarok hallgatni. Akár mit megy egy ilyen troli és akkor is fosszilis párti maradok örökre!!!
Kell egy jó program
Nem igazán tudom ezt elképzelni ahogy száguldozik a rally pályán:S:S
Ha kevesebbet eszik majd, mint a mostani és lesz belőle kombi...akkor talán lecserélném a családi cápát egy ilyenre
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)