Igen a piros kis biszbasz mögött álltam vele. 8)
Igen a piros kis biszbasz mögött álltam vele. 8)
Freude am Fahren
Van itthon egy magyar rendszámos új sls bent volt a Kárpátba szervizben mert valami nem stimmelt (mint kiderült benzin pumpát kellett cserélni)beszéltem a haverommal a szervízbe és azt mondja,hogy egy darab carbon fék szalag új ára 2.500.000.-
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=aO3PKqFMOmQ[/ame]
majdnem sikerült megint úgy össze vágni mintha ő vezetne csak ő feketében volt én meg kékben
Nagyon bejön ez a gép , leginkább a hangja ami bejön .
Mondjuk az nagyon látszik ,hogy hátulról kár volt ki spórólni egy komolyabb sperr-t .
Utoljára szerkesztette: SoAk; 2010. 07. 17. 13:10-kor
Én speciel ki vagyok a merciktől, a hátam közepére se kéne egyik sem.
Látom ennek is a műszerfalán valami szervíz figyelmeztetés van.
Ha egyszer megszabadulok az W164 ML 500-amtól,(ez 1,5 éve nem sikerült) soha de soha többet nem veszek meg olyan autót aminek csillag van az elején, még az utca túl oldalára is átmegyek ha látok egyet, annyira utálom őket, de lehet csak velem babráltak ki ennyire, mert az összes ami volt idáig nálam szart be valami rajta.
Talán a w124 volt az utolsó megbízható a márka kínálatában.
Az ML az "Made in USA", nem?
Nekem csak apróságok voltak pár hét használat után: szervópumpa, egymás után 3 abs szenzor, meg hasonlók. Egy szutyok az ML, igazából eladásra hoztam 2 éve benne a pénz jó másfél éve itthon van és senkinek sem kell pedig nem volt vizes meg rommátört, egészen egyben van ahhoz képest, de mint autó egy szarkupac, inkább nem is megyek vele és akkor nem hal meg, bár az állás se tesz jót neki
Jelenleg 2 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 2 vendég)