most már fogalmam sincs mit csináljak ezzel a gyárilag beépített szűrővel??!!
annyira nem olcsó, hogy feleslegesen kicseréljem:
http://www.importcarparts.co.uk/part...en=&searchKey=
"This is the cartridge type fuel filter.
This is a lifetime filter and should not require changing unless you've broken it or put diesel in the car or some other contaminants."

Át akarom rakni az EVO-t E85-re én is, Ecutek tuning mellett széria injektor sorral lehetséges ez?
Vagy kell neki egy új sor? És ha kell akkor mekkora és az hogyért van kb?
-
Illetve gondolom az széria ecu esetén is megoldható, hogy 2 program tábla van, egy széria benyára pl 98-as és a másik meg e85-re, hogy tudja az ember váltani ezeket. Vagy ehhez már ECU is kell?
Just for Fun

vagyis kell egy új injektor sor? 600-as a széria sor az EVO-n ha jól emlékszem?
Just for Fun

RC a legjobb,ajánlom,bemért cucc.

Lehet 2 program széria ECU-val
Tephra modv7 programmal van csomó extra funkció, többek közt 2 map, big map stb.
De van itt aki sokkal többet tud erről mint én.

Meghajolok,nálam ez még nem volt elérhető,és kapcsolóval váltható?

Én még azzal is kibékülök, ha nem lesz erősebb az autó, nem az a cél, hogy erősebb legyen hanem, hogy tudjam fizetni bele a benyát
Just for Fun

Nem is gondoltam, hogy hétköznap fogok a Blaha Lújza térre EVO-val menni... Jól néznék ki, napi 1500 forint parkolási díjjal, idegeskedni, hogy a cigányok mikor lopják el, és utána még haza pöfögni.. Napi 8 liter benyával
És mi van ha én most fogom és átrakom E85-re az egészet? Sokat gyengülne vajon az autó? Minden marad úgy ahogy van, üzemanyag részről... Csak E85.. széria injektor, széria pumpa stb stb..
-
Többségében én használnám úgy is a vasat, de ha apunak kedve szottyan "pusztítani" akkor legyen neki ott az erő... végül is azért vette.
Nekem rohadtul mind1, hogy 350 lóerő vagy 180... Vagyis azért nemde mondjuk "mind1"
-előnye, hogy több esélyem van arra ha gyengébb, hogy nem egy fán kötök ki vele az elején
-
Utoljára szerkesztette: FQ-400; 2010. 09. 21. 21:08-kor
Just for Fun
Jelenleg 2 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 2 vendég)