Dodge ramot (5.7 v8 hemi) alakitott mar vki itt e85 kompatibilisre? Legfokeppen ugy erdekelne hogy ketfele program valaszthato e85 es alap. Kihez forduljak ilyennel? Koszi
Amugy csak segíteni akartam és ha be akartam volna linkelni vmit, akkor már meg is tettem volna. Ha legközelebb írok hozzászólást inkább ne olvasd el...
Nekem hengerenkénti befecskendezéses gázom volt 3.0V6-ba.Erő kb ugyanaz sőt, nyomatékosabb volt.
Külön progit írtak rá, mintha E85 vagy versenybenya lenne...
11 litert evet benzinből, 13-at gázból de ugyanazt mente kb.
E85 átalakítás, DCS nagyon sokat alakít át E85-re.
Azzaz ha nem dobozt akartok akkor van sok tapasztalat.
Turbós is és szívó is nála.
Evón keresztül, turbo alfán át V6, pözsó 2.0 gti, bmw 2.5, opel, lancia.....
Quality in Financial Planning
www.qfp.hu
Független pénzügyi tervezés, befektetések külföldi alapokba
de a gáz sok helyet foglal a csomiban, mondjuk ha a ramnál szükséged van a platóra, akkor a gáz dobós.
mondjuk így már nem rossz, csak abból indultam ki, hogy a cimbimnek az gmc typhoon-on alíg maradt plató. Mondjuk volt már vagy 15 éve, meg egyszer reptérre rohanva egy gázos dacia jött és nem fért be a csomag
A dodge ram-nak azért van platója, meg a legtöbb ember nem használja ki.
Nekünk még 94-95ben volt az akkori új ram pickup 5.9-es mocival, sima kabinos hosszú platós, azon volt hely bőven.
Jól ment a paripa 20-at evett ha finoman mentem vele akkor is meg ha nyomtam akkor is.
Az etanollal nem igazán lehet spórolni a 95-öshöz képest, mert 25-30%-al többet eszik belőle.
Amit mostanában nézegetek az ez:
http://www.microfueler.com/t-product.aspx
Ez minden szarból tud etanolt csinálni, csak az állambácsi a gond vele, hogy nem hiszem hogy nálunk ezt tolerálná ha otthon csinálnám magamnak az E100-at, pedig biztos jól menne vele a gtr.
Mindenféléből csinál alkoholt, a legjobb a nyers cukor, abból heti 1000L-t tud készíteni, de mindenféle hulladékból is tud csinálni.
Pl amerikában a sörgyárak által leadott hulladék sörélesztőből csinálják sokan, de bármilyen alkohol vagy cukor tartalmú dologból esetleg cellulózból meg algából.
Jó lenne egy ilyen masina, a behozást meg tudnám oldani, de csak ha van olcsón bármilyen használható alapanyag bele. Kb3M ft -ba állna meg mire ittvan.
Olyasmi ez mint a Vissza a jövőbe c. filmsorozatban a modernizált erőforrás a fluxuskondenzátornak, ami plutónium helyett már rohadt banánnal is működött?
(Amúgy tuti a jövedéki adó hatálya alá tartozik a cucc, ill. az üzemanyaggyártás.)
Egy ilyenen már én is gondolkodtam . De ha csak nem találják meg a gépet azon kivül el tudnak vele kapni valahogy? Nem sok közúti ellenőrzésem volt ahol számlát kértek a tank tartalmáról
Jó kis cucc!
Ha így alakulnak az üzemanyagárak, akkor tuti hozni fognak be ide is ezekből dögivel.
Jelenleg 7 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 7 vendég)