tudja valaki hogy honnan lehetne hozza jutni karosszeria elemkehez hogy az evo ugy nezzen ki mint a WRC?
Vagyis honnan tudnek szerezni kaszni cuccokat meg szarnyat stb hogy egy replicat epithessek?
elore is koszi a segitseget!
tudja valaki hogy honnan lehetne hozza jutni karosszeria elemkehez hogy az evo ugy nezzen ki mint a WRC?
Vagyis honnan tudnek szerezni kaszni cuccokat meg szarnyat stb hogy egy replicat epithessek?
elore is koszi a segitseget!
Ez nehéz ügy lesz,ismerősöm is akart építeni.itt árultak drágán egy replicát,de az is szarul van megcsinálva.Építs Subarut az van dögivel.
4 elemet kell legyártani+szárny.
Ott nincsenek román melósok akik kifaragják?,itt így megy ez.
Ja és nem evo bódéból van gyárilag,ha nem US lancer 2003.
Nincs címem erre,csak láttam egy két ilyen műhelyt,cigány meló nagyon.
ami fent van a használtauton azt vedd meg!annál olcsobb és jobb megoldás nem lesz!és abszolut nem cigány meló!nagyon szépen van megcsinálva!jó alap!egyébként a tetőn és a 2 első ajtón kivül minden más rajta,mint a gyárin!!!A bodé pedig japánból van!
Csak a sárvédő külön életet él a doblemezektől meg egy két érdekesség.Ez csak látványra van építve.
én nem emlékszem ilyenre!nem mondom,hogy nincs mit rendbe rakni rajta,de azért ezt a kocsit már 2 szer eladtam 7,5 millért regadó nélkül...a spici megnézte és azt mondta csak a kilincs más a bodén,mert a vércsén forditva van...egy kicsit kell vele foglalkozni,de egyszerübb mint nullárol kezdeni!meg azért ez nem 1 98 as subaru!megnézem azt a lakatost aki ilyen sárvdöt hajlitgat
Kárai volt megnézni,ezt mondta utána .
amúgy műanyagos megcsinálná,csak sok idő,Ki kell faragni a mintát.
Régen a ZFL nevü brigád fénykép alapján csinálta a komplett rallycross mezőny kocsijait.
szoval nincs igazabol hely ahonnan lehetne szerezni kaszni elemeket.
Kocsi az nem kell, meg bonyolult is , ha egyaltalan lehetne regisztralni itt, meg akkor is.
ez pontossan van megcsinálva!ha valami gány lesz akkor az az amit fényképről csinálnak!nagyon nagy szivás 1 ilyet megcsinálni!és mennyibe kerül?itt a komplett bodét oda adják szerintem 2.5 millért!csináltasd meg a 2 hátsó ajtót,2 lökháritó,csomagtérajtó,géptető,2hátsó meg első sárvédő...és még vedd meg az első hátsó lámpákat...ez a kazni papiros,ráadáaul amerikai papiros!szerintem,ha tényleg ilyet szeretnél akkor ez a járható út!belecsavarozol mindent,ha akarod kiszeded a csövet azt szaladsz vele...
Itt találsz ilyeneket (kicsit nehéz az idióta betűik miatt):
http://www.launsport.com/cargo357/go...i?in_kate=7000
főoldal: http://www.launsport.com
Jelenleg 2 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 2 vendég)