20. oldal, összesen: 29 ElsőElső ... 101819202122 ... UtolsóUtolsó
381-400, összesen: 568

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Rezidens hunevo6 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

Idézet kormendi: Hozzászólás megtekintése
    ez egy evo??? mert ha igen akkor már jöhetne is
    Kell egy jó program

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

Idézet hunevo6: Hozzászólás megtekintése
    ez egy evo??? mert ha igen akkor már jöhetne is
    Az bizony, egyik haveromé, kiváncsi vagyok milyen konfigot tippeltek. Annyit segítek, hogy a mérés 2.0 baron, E85-el történt.

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

Az bizony, egyik haveromé, kiváncsi vagyok milyen konfigot tippeltek. Annyit segítek, hogy a mérés 2.0 baron, E85-el történt.
    mivel 5k előtt be fúj, szerintem egy gtx 3076 vagy valami hasonló pl precision 5858 v 6262, vagy bullseye turbóról van szó. A köbcentit nagyon nehéz be tippelni, szerintem nem 2.3-as mert az hamarabb be fújna talán.
    Kell egy jó program

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

viszont majd 1000 newtonos, szóval lehet még is stroker- fasz tudja- minden esetre agyament jó kis kocsi lehet!!!
    Kell egy jó program

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

viszont majd 1000 newtonos, szóval lehet még is stroker- fasz tudja- minden esetre agyament jó kis kocsi lehet!!!
    elég ritka konfigja van, gtx 3076 nem lehet, mert az nem termel ennyi lovat

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2009. 02.
    Hsz-ok
    3.230

Alap

Csatolmány 1310

Evo 8 USDM
    Zöld: 2.0 liter, gyári minden, kivéve AEM ECU, 3 colos kipufogó, leömlő, 1,6 bar
    Kék: 2.0 liter, 272-es Cosworth tengelyek, leömlő, kipufogó, GT3071R, 1.8 bar
    Piros 2.3 liter, portolt fej, 1mm oversize szelepek, minden más ugyanaz, mint a kéknél, 2,0 bar
    Egyértelműen piros

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

elég ritka konfigja van, gtx 3076 nem lehet, mert az nem termel ennyi lovat
    elárulod, vagy szuper titkos és csak bosszantasz vele ?
    Kell egy jó program

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

jobban megnézve egyébként inkább tűnik a dolog kacsának, mint egy evo mérésének...
    Kell egy jó program

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

elárulod, vagy szuper titkos és csak bosszantasz vele ?
    Dehogy titkos és nem is kacsa, szóval :

Persze, hogy stroker, ezért is tettem a stroker topikba , amúgy meg egy kétliteres az életbe nem termelne ekkora nyomatékot.
    Sőt ekkora teljesítményt ilyen relatíve alacsony fordulaton leadni, szintén nem tudna soha egy 2.0.
    2.4LR Buschur, GT4202 , meg nyílván a többi hozzávaló hozzá. Vezettem a kocsit, harmadikba elforog a kereke ahogy megjön a nyomás.

11. Az alábbiaknak tetszik kormendi hozzászólása:

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

Dehogy titkos és nem is kacsa, szóval :

Persze, hogy stroker, ezért is tettem a stroker topikba , amúgy meg egy kétliteres az életbe nem termelne ekkora nyomatékot.
    Sőt ekkora teljesítményt ilyen relatíve alacsony fordulaton leadni, szintén nem tudna soha egy 2.0.
    2.4LR Buschur, GT4202 , meg nyílván a többi hozzávaló hozzá. Vezettem a kocsit, harmadikba elforog a kereke ahogy megjön a nyomás.
    ez viszont akkor fel vet egy érdekes kérdést: ha ez egy gt42-es csiga tudása, akkor lóban ugyan ez ki jön egy gtx35-os csigával nem? Csak az még lehet hamarabb betöltene...
    Kell egy jó program

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

ez viszont akkor fel vet egy érdekes kérdést: ha ez egy gt42-es csiga tudása, akkor lóban ugyan ez ki jön egy gtx35-os csigával nem? Csak az még lehet hamarabb betöltene...
    Erre az a válasz, hogy ez egy Gt42 tudása egy 2.4-es motoron, ha ugyanezt a csigát egy forgós 2 literesre tennénk, a megfelelő háttérrel, akkor akár 900 lóerőt is le tudna adni, de mivel a 2.4-est az életben nem fogják (meg nem is lehet) megforgatni 9 ezerre, ezért ilyen relative alacsony fordulaton (7 ezren) ennyit tud. Ezen kívül pedig megint előjönnek még azok a problémák amiket korábban fejtegettem, aminek az a lényege, hogy a strokeres motornak jóval nagyobb (a 2.4-nem meg pláne) a belső mechanikai ellenálása, mint egy 2 literesnek (ha ez nem így lenne, akkor a drag evok mind strokeresek lennének).
    Egy másik haveromnak (sok evos haverom van ) kétliteres evo 9-e van, GTX35-el, E85-el, 8.000-es fordulaton! adott le 2,2 baron 685 lóerőt (főtengelyen).
    Szerintem ez a 2.4 Buschur motor egy GTX35 csigával, ugyanezen nyomáson, valahol 600-650 főtengelylóerőt adna "csak" le.
    Utoljára szerkesztette: kormendi; 2012. 06. 25. 06:10-kor

Törzsvendég Ati46 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2007. 06.
    Hely
    Győr
    Hsz-ok
    204

Alap

Körmendi
    Én csak azt nem értem, az összes haverodnak baszott erős strokeres evoja van , itt óriási eszmefuttatást tartasz, de a tiedet nem tudták rendesen megcsinálni, olyannyira hogy el is kellett adni.
    érdekes!
    Lehet a szerelőnek is le kellett volna rajzolni zsírpappíra a görbet amit jó lett volna neked
    Sajnos elfogyott a pattogatott kukoricám

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

Idézet Ati46: Hozzászólás megtekintése
    Körmendi
    Én csak azt nem értem, az összes haverodnak baszott erős strokeres evoja van , itt óriási eszmefuttatást tartasz, de a tiedet nem tudták rendesen megcsinálni, olyannyira hogy el is kellett adni.
    érdekes!
    Lehet a szerelőnek is le kellett volna rajzolni zsírpappíra a görbet amit jó lett volna neked
    Sajnos elfogyott a pattogatott kukoricám
    Attikám!
    Két falat pattogatott kukorica között libbenj már oda a géphez és áruld már el, hogy hány haveromnak van strokeres gépe, mert én csak egyről tudok. Mielött megpóbálsz okos lenni, olvasd már végig azt amihez hozzászolsz, mert tudod, hogy a nagy akarásnak mi lesz a vége, habár igaz, hogy zacskóval a kézben azért be vagy biztosítva

Rezidens MES-Racing avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    3.691

Alap

Janika meg aztán főleg tudna mit írni a témában, úgy tudom saját fejlesztésű strokert használ a saját evóján, biztos vagyok benne, hogy nagy szakértője a témának.
    Idézet 323_GTR: Hozzászólás megtekintése
    Tüzetesen utána olvastál a témának, de egy valami úgy tűnik, hogy mégis kimaradt a sorból, a 93-as löketű dízel főtengelyes "olcsó" 2,2-es stroker.
    ezt honnan is hagytam ki?
    Felsoroltad a létező majdnem összes verziót, linkeltél a nagyvizen túlról, tartottál egy nagyon hasznos doktori disszertációt a témáról, írtad, hogy jó lenne tudni valamit a Jani féle strokerről, erre én említettem, hogy ez idáig kimaradt a sorból, mert nem nagyon volt szó a gyári mitsubishi dízel főtengelyből építhető 93mm-es löketű 2,2-es strokerről

ui: kicsit pökhendi a stílusod, de amúgy jó dologokat írsz, élő szóban biztos más lenne, gyere majd el egy találkozónkra
    MES-Racing
    motorsport electronic solutions
    www.mesracing.hu / info@mesracing.hu

Rezidens MES-Racing avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    3.691

Alap

GTX még nem volt szerintem 2010-ben
    2009-ben mutatták be és 2010 elejétől már elérhető volt elvileg.
    MES-Racing
    motorsport electronic solutions
    www.mesracing.hu / info@mesracing.hu

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

Idézet 323_GTR: Hozzászólás megtekintése
    Felsoroltad a létező majdnem összes verziót, linkeltél a nagyvizen túlról, tartottál egy nagyon hasznos doktori disszertációt a témáról, írtad, hogy jó lenne tudni valamit a Jani féle strokerről, erre én említettem, hogy ez idáig kimaradt a sorból, mert nem nagyon volt szó a gyári mitsubishi dízel főtengelyből építhető 93mm-es löketű 2,2-es strokerről

ui: kicsit pökhendi a stílusod, de amúgy jó dologokat írsz, élő szóban biztos más lenne, gyere majd el egy találkozónkra
    Ja, hogy akkor ez úgy került a képbe, hogy Janikának van ez a diesel főtengelyes konfigja? Én semmit konkétumot nem tudtam erről, csak annyit amit írtam. Egyébként ha jól emlékszem nem én hanem talán Gergő tartott felsorolást a strokerekből, én mindig következetesen csak az alap kétliteresről, meg a 100-as 2.3-ról írtam. Sajnálom, hogy Janika eddig nem szólt hozzá a témához, habár meg is értem egyben.
    Kétségtelen, hogy így írásban számos embernek félreérthető a stílusa, más, mint a való életben ezt én is így gondolom, de éppen emiatt szerintem nagyobb tűrőképességet is kellene egyeseknek (nem rád gondolok) mutatni. Találkozóra, persze én is szívesen elmennék, most csak ideiglenesen vagyok itthon, hamarosan megyek vissza dolgozni.
    Bőven lenne még mit írni ebben a témában, mert bőven van hozzá még anyag, kérdés, hogy van-e értelme.

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2008. 01.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    557

Alap

No offense, de egyszer asszongya, hogy:

Egy másik haveromnak (sok evos haverom van ) kétliteres evo 9-e van, GTX35-el, E85-el, 8.000-es fordulaton! adott le 2,2 baron 685 lóerőt (főtengelyen).
    aztán meg...

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2008. 01.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    557

Alap

... aztán meg azt, hogy:

Attikám!
    Két falat pattogatott kukorica között libbenj már oda a géphez és áruld már el, hogy hány haveromnak van strokeres gépe, mert én csak egyről tudok.
    Értem én, hogy az egyik strokeres a másik meg nem, de azért egy picit lehetne visszafogottabban. Általában ezen a fórumon nem ez a jellemző "lendület"..

Peace and rock and roll.

TéZé

21. Az alábbiaknak tetszik TéZé hozzászólása:

Törzsvendég
    Csatlakozás dátuma
    2011. 12.
    Hsz-ok
    172

Alap

Idézet TéZé: Hozzászólás megtekintése
    ... aztán meg azt, hogy:

Értem én, hogy az egyik strokeres a másik meg nem, de azért egy picit lehetne visszafogottabban. Általában ezen a fórumon nem ez a jellemző "lendület"..

Peace and rock and roll.

TéZé
    Hát akkor mégis csak igazam volt és csak egy strokeres ismerősöm van
    De egy kis türelmet..

20. oldal, összesen: 29 ElsőElső ... 101819202122 ... UtolsóUtolsó

Téma információ

Tagok nézik épp a témát

Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)

Hasonló témák

1. EVO VIII RS Stroker 430LE
    By rxp in forum Autó eladó
    Hsz-ok: 6
    Utolsó hozzászólás: 2015. 03. 24., 00:36
  2. Evo 8 2.3 Stroker ELADO
    By aronmatic in forum Autó eladó
    Hsz-ok: 34
    Utolsó hozzászólás: 2011. 11. 10., 20:26
  3. Stroker főtengely
    By berkes in forum Keres
    Hsz-ok: 2