viszont majd 1000 newtonos, szóval lehet még is stroker- fasz tudja- minden esetre agyament jó kis kocsi lehet!!!
Kell egy jó program
jobban megnézve egyébként inkább tűnik a dolog kacsának, mint egy evo mérésének...![]()
![]()
Kell egy jó program
Dehogy titkos és nem is kacsa, szóval:
Persze, hogy stroker, ezért is tettem a stroker topikba, amúgy meg egy kétliteres az életbe nem termelne ekkora nyomatékot.
Sőt ekkora teljesítményt ilyen relatíve alacsony fordulaton leadni, szintén nem tudna soha egy 2.0.
2.4LR Buschur, GT4202, meg nyílván a többi hozzávaló hozzá. Vezettem a kocsit, harmadikba elforog a kereke ahogy megjön a nyomás.
Erre az a válasz, hogy ez egy Gt42 tudása egy 2.4-es motoron, ha ugyanezt a csigát egy forgós 2 literesre tennénk, a megfelelő háttérrel, akkor akár 900 lóerőt is le tudna adni, de mivel a 2.4-est az életben nem fogják (meg nem is lehet) megforgatni 9 ezerre, ezért ilyen relative alacsony fordulaton (7 ezren) ennyit tud. Ezen kívül pedig megint előjönnek még azok a problémák amiket korábban fejtegettem, aminek az a lényege, hogy a strokeres motornak jóval nagyobb (a 2.4-nem meg pláne) a belső mechanikai ellenálása, mint egy 2 literesnek (ha ez nem így lenne, akkor a drag evok mind strokeresek lennének).
Egy másik haveromnak (sok evos haverom van) kétliteres evo 9-e van, GTX35-el, E85-el, 8.000-es fordulaton! adott le 2,2 baron 685 lóerőt (főtengelyen).
Szerintem ez a 2.4 Buschur motor egy GTX35 csigával, ugyanezen nyomáson, valahol 600-650 főtengelylóerőt adna "csak" le.
Utoljára szerkesztette: kormendi; 2012. 06. 25. 06:10-kor
Körmendi
Én csak azt nem értem, az összes haverodnak baszott erős strokeres evoja van , itt óriási eszmefuttatást tartasz, de a tiedet nem tudták rendesen megcsinálni, olyannyira hogy el is kellett adni.
érdekes!
Lehet a szerelőnek is le kellett volna rajzolni zsírpappíra a görbet amit jó lett volna neked
Sajnos elfogyott a pattogatott kukoricám![]()
Attikám!
Két falat pattogatott kukorica között libbenj már oda a géphez és áruld már el, hogy hány haveromnak van strokeres gépe, mert én csak egyről tudok. Mielött megpóbálsz okos lenni, olvasd már végig azt amihez hozzászolsz, mert tudod, hogy a nagy akarásnak mi lesz a vége, habár igaz, hogy zacskóval a kézben azért be vagy biztosítva![]()
Felsoroltad a létező majdnem összes verziót, linkeltél a nagyvizen túlról, tartottál egy nagyon hasznos doktori disszertációt a témáról, írtad, hogy jó lenne tudni valamit a Jani féle strokerről, erre én említettem, hogy ez idáig kimaradt a sorból, mert nem nagyon volt szó a gyári mitsubishi dízel főtengelyből építhető 93mm-es löketű 2,2-es strokerről
ui: kicsit pökhendi a stílusod, de amúgy jó dologokat írsz, élő szóban biztos más lenne, gyere majd el egy találkozónkra![]()
Ja, hogy akkor ez úgy került a képbe, hogy Janikának van ez a diesel főtengelyes konfigja? Én semmit konkétumot nem tudtam erről, csak annyit amit írtam. Egyébként ha jól emlékszem nem én hanem talán Gergő tartott felsorolást a strokerekből, én mindig következetesen csak az alap kétliteresről, meg a 100-as 2.3-ról írtam. Sajnálom, hogy Janika eddig nem szólt hozzá a témához, habár meg is értem egyben.
Kétségtelen, hogy így írásban számos embernek félreérthető a stílusa, más, mint a való életben ezt én is így gondolom, de éppen emiatt szerintem nagyobb tűrőképességet is kellene egyeseknek (nem rád gondolok) mutatni. Találkozóra, persze én is szívesen elmennék, most csak ideiglenesen vagyok itthon, hamarosan megyek vissza dolgozni.
Bőven lenne még mit írni ebben a témában, mert bőven van hozzá még anyag, kérdés, hogy van-e értelme.
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)