1-20, összesen: 568

Téma nézet

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2010. 01.
    Hely
    Kalocsa
    Hsz-ok
    274

Alap

Na ! Hát én is végigrágtam magam az egészen. Köszönjük szépen. Igen sok tudással gazdagodtunk. De ennek ellenére én azt mondom, hogy egy stokeres motor egy Minirallyn vagy FRT-n vagy más technikás, lassabb pályán verhetetlen. Ezért építünk most Niesz Ferivel egy 2500 ccm-es motort (Subaru). Az említett bajnokságokban pont az alacsony és közepes fordulatszámokban leadott nyomaték a döntő. Hring persze más. Ott nekem sem volt gondom. Viszont a pörgős motor miatt a vezérlés adta meg magát. Eltört szeleprugók, leszakadt szelepek. A magas fordulatszámot pont a tökéletes állapotban lévő dugattyúim és hajtókarjaim bírták, de a szelepek és rugói nem. Tehát nekem most mindenképp egy relatív alacsony fordulatszámú de nyomatékos motor építése a célom, mert tudom, hogy csak ezzel foghatom meg a sikerek miatt kicsit elszállt strokeres EVO-s brigádot. (legfőképp B. Janika és Berkes Csabi páros) Gyors pályákon igazad lehet, de ezeket az autókat nem oda találták ki. Osztom Bartos Janika és Hunevo véleményét, miszerint szép dolog az elmélet, de a gyakorlat az más. Meg mást is mutatott. Baszhattam a nagy fordulatomat meg a nagy csúcsteljesítményemet amikor ezek a versenyek nem arról szóltak. Hring viszont arról szolt, amíg a vágyott magas rpm miatt nem lett 1 millás károm.
    Utoljára szerkesztette: Roller75; 2012. 08. 01. 17:17-kor

2. 2 tagnak tetszik Roller75 hozzászólása:

Téma információ

Tagok nézik épp a témát

Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)

Hasonló témák

1. EVO VIII RS Stroker 430LE
    By rxp in forum Autó eladó
    Hsz-ok: 6
    Utolsó hozzászólás: 2015. 03. 24., 00:36
  2. Evo 8 2.3 Stroker ELADO
    By aronmatic in forum Autó eladó
    Hsz-ok: 34
    Utolsó hozzászólás: 2011. 11. 10., 20:26
  3. Stroker főtengely
    By berkes in forum Keres
    Hsz-ok: 2