huhh mondjuk 10.5 kompresszió hatalmas turbó 3.2 bar elég ellentéteimilyen benzin ( vagy inkább már hajtóanyag
) kell ebbe h ne csörögjön ?
huhh mondjuk 10.5 kompresszió hatalmas turbó 3.2 bar elég ellentéteimilyen benzin ( vagy inkább már hajtóanyag
) kell ebbe h ne csörögjön ?
csak megvárom a végét.[/QUOTE]
erre én is nagyon kíváncsi vagyok.![]()
a kérdés az volt hogy lehet e a strokert 9000 ig forgatni igen lehet és nem attól ment szét a hengerfej mert stroker volt hanem attól, hogy nem volt normálisan megcsinálva.
részemről majd jövőre visszatérek erre amikor is remélhetőleg üzembiztos stroker motorral megyek 9000 rpm felett 3 báros töltő nyomással.
Addig is kár ezen vitatkozni részemről is.
Quality in Financial Planning
www.qfp.hu
Független pénzügyi tervezés, befektetések külföldi alapokba
komoly... a durva az h itt a géped kbhttp://www.driven2modify.com/showthr...868&styleid=21
jó persze durva példa mert ez egy aranyáras ams 2.3rr blokk de forog 9000et![]()
http://www.lancershop.com/customer/p...productid=1254
topic ide átmozgatva a lacházai topikból.
Kell egy jó program
www.qfp.hu
egy kis videó egy fél futamról
http://www.dragracing.hu/usr_videok.php?id=54
www.qfp.hu
ez egy full drag racing épített motor, ne akard bármivel összehasonlítani, megint ott kötöttünk ki, hogy egy kisturbós nyomatékra hangolt stroker motort hasonlítunk össze egy max power-re hangolt nagyturbós, nagytengelyes strokerrel (Zolié szerintem már üzemórás motor). Nem lehet ezeket összehasonlítani és szerintem nem is kell, mindenki csináltasson olyat amilyet szeretne, s végül szerintem is el lehet forgatni 9000-ig egy strokert, amerikában nagyon sokan mennek strokerrel gyorsulásin, s azok mind komolyat forognak.
ez igaz, csak mindig ott van a félreértés, hogy két full más világ, az egyik egy leszarom ha felrobban, csak 402 métert menjen, a másik meg egy normál hosszútávú sokkal ésszerűbb megközelítés, nem utolsó sorban betartva a gyártói előírásokat. Kb olyan a dolog, mintha megkérdezne téged egy drages, hogy te nomrál esetben mennyi kávét iszol egy nap- erre te mondod, hogy kettőt, erre ő közli, hogy hát az lószar, egy ember szíve még nem áll meg akkor sem, ha 20-at iszol, igaz, hogy két hét múlva az intenzíven kötsz ki. És ez így van mindennel. Ők a technikát túleröltetik, ez nem lehet vitás hiszen a gyártók mind kevesebb rpm-et adnak meg limitre. Innen fogva lehet imátkozni, de ettől még ne jelentsük ki, hogy ez így tökre oké és rendben van mert nem ez a normál felhasználási specifikáció. Én is ki tudnám nyomni fekve a 200 kilót csak egy kicsit szúrni kéne a Winstrolt, akkor most mennyit nyom egy ember fekve?? Érzed amire gondolok?
És az egész kifakadásom csak azért van mert most is mi volt? Beszélgettünk, a miniralliról és egyszer csak jön egy komment a semmiből, hogy 9000-ig is lehetne forgatni, mintha ez lenne a természetes dolog.
Kell egy jó program
Végülis lehet 9000-ig forgatni
Csak nem a tiédet meg az enyémet, ami évekre van építve, utcai használatra is, nem pedig évente néhány tucat x 402 m-re.
ez ügyben akkor talán kérdezzük meg dr Kiss Elemért, aki 12.000 ig forgatta aztán lett nagy csönd. Akkor 12.000 ig lehet forgatni ugye? - sőt lehet ha kicsit bátrabbak lennének a magyar drages fiúk még a végén kiderülne, hogy a 20.000 is elérhető- F1- mi az ?!? Smafu! - lol
Kell egy jó program
Lada samara kettesben 120 at megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fordszám hiányában nem tudom mennyit forgott, de tuti 8000 fölött.
Kb 2 perc volt, de lehet ,hogy több!
Egy lúzer erre verte a nyálát ,és mi nem hittük el ,de valóban 120 at mutatott az óra .
Értelme semmi nem volt ,utánna meg ezért röhögtem ki ,milyen fasz!
Gyuri jó a Tiéd úgy ahogy van, nekem kéne!!!!!!!!!!!
Milyen szar ez a fórum tényleg, h nem esik seggre senki tőled...
Továbbá az szerintem nem ezt a fórumot minősíti ha megkérdőjelelződik valamilyen állításod,ami már stílusában is a dcshez köthető. Kénytelen leszel elfogadni ha ezen a fórumon is dicsőíted magad, meg a dcst, lesznek szkeptikusok,akik esetleg már "kissé" előrébb tartanak tuning és autóépítés terén, szakmai felkészültségben mint ti.(nem magamra gondoltam)
Mondjuk olvasd már vissza a 2 évvel ezelőtti timeslip fórumokat, h mekkora baromságokat íroggattál, mindenféle tárgyi tudás nélkül...szóval nem bizti h az evoklubb a hibás minden téged itt ért sérelemért, sőt...
www.qfp.hu
Jelenleg 4 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 4 vendég)