7. oldal, összesen: 29 ElsőElső ... 5678917 ... UtolsóUtolsó
121-140, összesen: 568

Rezidens VGergo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest - Pécs
    Hsz-ok
    1.831

Alap

huhh mondjuk 10.5 kompresszió hatalmas turbó 3.2 bar elég ellentétei milyen benzin ( vagy inkább már hajtóanyag ) kell ebbe h ne csörögjön ?

Rezidens Mx Roli avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 12.
    Hely
    Nagykanizsa
    Hsz-ok
    402

Alap

csak megvárom a végét.[/QUOTE]

erre én is nagyon kíváncsi vagyok.

Zöldfülű
    Csatlakozás dátuma
    2009. 10.
    Hsz-ok
    12

Alap

Idézet hunevo6: Hozzászólás megtekintése
    hát ez remek, szóval egy olyan kocsi volt a példa arra, hogy lehet strokert nagyon forgatni ami "soha nem ment egy normálisat" hmmm. Azért itt a mi általunk használt konfigok valamelyike már több mint 4 éve megy hibátlanul és nem megy szét és bármikor üzembiztosan bevethető.

@Miki - mindjárt átpakolom az egészt az off topicomba, csak megvárom a végét.
    a kérdés az volt hogy lehet e a strokert 9000 ig forgatni igen lehet és nem attól ment szét a hengerfej mert stroker volt hanem attól, hogy nem volt normálisan megcsinálva.
    részemről majd jövőre visszatérek erre amikor is remélhetőleg üzembiztos stroker motorral megyek 9000 rpm felett 3 báros töltő nyomással.
    Addig is kár ezen vitatkozni részemről is.

Zöldfülű
    Csatlakozás dátuma
    2009. 10.
    Hsz-ok
    12

Alap

Idézet VGergo: Hozzászólás megtekintése
    huhh mondjuk 10.5 kompresszió hatalmas turbó 3.2 bar elég ellentétei milyen benzin ( vagy inkább már hajtóanyag ) kell ebbe h ne csörögjön ?
    c16 aminek az oktánszáma europában 127 lenne

Alap

Idézet oioio-1: Hozzászólás megtekintése
    dupla versenyrugók voltak/vannak benne de nem nagyon bírták a 10.5 sűrítést és a 3.2 bár nyomást, a hajtókar és a dugók na meg a blokk minden további nélkül bírta. a hajtókar egy 162 mm hosszú I profilú.
    3.2 bár...
    Quality in Financial Planning
    www.qfp.hu
    Független pénzügyi tervezés, befektetések külföldi alapokba

Rezidens Mx Roli avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 12.
    Hely
    Nagykanizsa
    Hsz-ok
    402

Alap

szerintem gázolaj

Rezidens VGergo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest - Pécs
    Hsz-ok
    1.831

Alap

c16 aminek az oktánszáma europában 127 lenne
    komoly... a durva az h itt a géped kb http://www.driven2modify.com/showthr...868&styleid=21

jó persze durva példa mert ez egy aranyáras ams 2.3rr blokk de forog 9000et

http://www.lancershop.com/customer/p...productid=1254

Rezidens hunevo6 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

topic ide átmozgatva a lacházai topikból.
    Kell egy jó program

Alap

a kérdés az volt hogy lehet e a strokert 9000 ig forgatni igen lehet és nem attól ment szét a hengerfej mert stroker volt hanem attól, hogy nem volt normálisan megcsinálva.
    részemről majd jövőre visszatérek erre amikor is remélhetőleg üzembiztos stroker motorral megyek 9000 rpm felett 3 báros töltő nyomással.
    Addig is kár ezen vitatkozni részemről is.
    Na el is adom a japánt ha te is japánnal jössz...

Másrészt idén legalább próbálkoztál japánnal de ha már a celicát kipipáltam több mint 1 másodperccel akkor azért a talontól többet várok.

Hajrá.

A viper az kemény volt azért egész évben.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=cUA1r6hQexo[/ame]
    www.qfp.hu

Zöldfülű
    Csatlakozás dátuma
    2009. 10.
    Hsz-ok
    12

Alap

komoly... a durva az h itt a géped kb http://www.driven2modify.com/showthr...868&styleid=21

jó persze durva példa mert ez egy aranyáras ams 2.3rr blokk de forog 9000et

http://www.lancershop.com/customer/p...productid=1254
    egy kis videó egy fél futamról

http://www.dragracing.hu/usr_videok.php?id=54

Alap

egy kis videó egy fél futamról

http://www.dragracing.hu/usr_videok.php?id=54
    Egész keményen megindult rajtban.
    www.qfp.hu

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2008. 01.
    Hsz-ok
    521

Alap

Idézet Fapuma8: Hozzászólás megtekintése
    Egész keményen megindult rajtban.
    Nem lenne az a kocsi rossz! Főleg ha szépen összarakják neki!

Rezidens MES-Racing avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    3.691

Alap

hát ez remek, szóval egy olyan kocsi volt a példa arra, hogy lehet strokert nagyon forgatni ami "soha nem ment egy normálisat" hmmm. Azért itt a mi általunk használt konfigok valamelyike már több mint 4 éve megy hibátlanul és nem megy szét és bármikor üzembiztosan bevethető.

@Miki - mindjárt átpakolom az egészt az off topicomba, csak megvárom a végét.
    ez egy full drag racing épített motor, ne akard bármivel összehasonlítani, megint ott kötöttünk ki, hogy egy kisturbós nyomatékra hangolt stroker motort hasonlítunk össze egy max power-re hangolt nagyturbós, nagytengelyes strokerrel (Zolié szerintem már üzemórás motor). Nem lehet ezeket összehasonlítani és szerintem nem is kell, mindenki csináltasson olyat amilyet szeretne, s végül szerintem is el lehet forgatni 9000-ig egy strokert, amerikában nagyon sokan mennek strokerrel gyorsulásin, s azok mind komolyat forognak.

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

Idézet 323_GTR: Hozzászólás megtekintése
    ez egy full drag racing épített motor, ne akard bármivel összehasonlítani, megint ott kötöttünk ki, hogy egy kisturbós nyomatékra hangolt stroker motort hasonlítunk össze egy max power-re hangolt nagyturbós, nagytengelyes strokerrel (Zolié szerintem már üzemórás motor). Nem lehet ezeket összehasonlítani és szerintem nem is kell, mindenki csináltasson olyat amilyet szeretne, s végül szerintem is el lehet forgatni 9000-ig egy strokert, amerikában nagyon sokan mennek strokerrel gyorsulásin, s azok mind komolyat forognak.
    ez igaz, csak mindig ott van a félreértés, hogy két full más világ, az egyik egy leszarom ha felrobban, csak 402 métert menjen, a másik meg egy normál hosszútávú sokkal ésszerűbb megközelítés, nem utolsó sorban betartva a gyártói előírásokat. Kb olyan a dolog, mintha megkérdezne téged egy drages, hogy te nomrál esetben mennyi kávét iszol egy nap- erre te mondod, hogy kettőt, erre ő közli, hogy hát az lószar, egy ember szíve még nem áll meg akkor sem, ha 20-at iszol, igaz, hogy két hét múlva az intenzíven kötsz ki. És ez így van mindennel. Ők a technikát túleröltetik, ez nem lehet vitás hiszen a gyártók mind kevesebb rpm-et adnak meg limitre. Innen fogva lehet imátkozni, de ettől még ne jelentsük ki, hogy ez így tökre oké és rendben van mert nem ez a normál felhasználási specifikáció. Én is ki tudnám nyomni fekve a 200 kilót csak egy kicsit szúrni kéne a Winstrolt, akkor most mennyit nyom egy ember fekve?? Érzed amire gondolok?

És az egész kifakadásom csak azért van mert most is mi volt? Beszélgettünk, a miniralliról és egyszer csak jön egy komment a semmiből, hogy 9000-ig is lehetne forgatni, mintha ez lenne a természetes dolog.
    Kell egy jó program

Adminisztrátor Miki avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    11.968

Alap

Végülis lehet 9000-ig forgatni

Csak nem a tiédet meg az enyémet, ami évekre van építve, utcai használatra is, nem pedig évente néhány tucat x 402 m-re.

Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    6.567

Alap

ez ügyben akkor talán kérdezzük meg dr Kiss Elemért, aki 12.000 ig forgatta aztán lett nagy csönd. Akkor 12.000 ig lehet forgatni ugye? - sőt lehet ha kicsit bátrabbak lennének a magyar drages fiúk még a végén kiderülne, hogy a 20.000 is elérhető- F1- mi az ?!? Smafu! - lol
    Kell egy jó program

Rezidens MES-Racing avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    3.691

Alap

ez ügyben akkor talán kérdezzük meg dr Kiss Elemért, aki 12.000 ig forgatta aztán lett nagy csönd. Akkor 12.000 ig lehet forgatni ugye? - sőt lehet ha kicsit bátrabbak lennének a magyar drages fiúk még a végén kiderülne, hogy a 20.000 is elérhető- F1- mi az ?!? Smafu! - lol
    nekem még a simson-os tuningos korszakom hajnalán mondta egy tuning guru, ami szerintem nagyon nagy igazság, hogy "a fordulat öli meg a motort" :-)

Rezidens ricsimae avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2007. 06.
    Hsz-ok
    3.128

Alap

Lada samara kettesben 120 at megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fordszám hiányában nem tudom mennyit forgott, de tuti 8000 fölött.
    Kb 2 perc volt, de lehet ,hogy több!
    Egy lúzer erre verte a nyálát ,és mi nem hittük el ,de valóban 120 at mutatott az óra .
    Értelme semmi nem volt ,utánna meg ezért röhögtem ki ,milyen fasz!
    Gyuri jó a Tiéd úgy ahogy van, nekem kéne!!!!!!!!!!!

Rezidens
    Csatlakozás dátuma
    2006. 11.
    Hsz-ok
    645

Kérdés

Idézet Fapuma8: Hozzászólás megtekintése
    Majd ha eltöltessz még ezen a fórumon is 1 évet akkor látod hogy tökmindegy milyen eredmény lesz úgyis valamilyen baromsággal fanyalognak majd....

Nem olyan a görbe , erős , gyenge , miért nem megy akkor gyorsabban, miért csak 4000 től megy vagy 6000-től , miért nem 9000nél van a nyomatékcsúcs.Miért 7500nál van a lóerőcsúcs , miért fehér az autó , miért nem süt a nap éjszaka....

Ezért is írom hogy kb pont leszarom ki mit gondol , nekem megfelel amit sikerült belőle építeni , elégedett és boldog vagyok.Eredményeket is elértem.

Tulajdonképpen kb az egész évből tökéletesen jöttem ki.

És legyen csak minél erősebb és mondják hogy nem hoztam ki belőle a maximumot , nem is kellett több az évben belőle , megbízható volt az a lényeg.
    Milyen szar ez a fórum tényleg, h nem esik seggre senki tőled...

Továbbá az szerintem nem ezt a fórumot minősíti ha megkérdőjelelződik valamilyen állításod,ami már stílusában is a dcshez köthető. Kénytelen leszel elfogadni ha ezen a fórumon is dicsőíted magad, meg a dcst, lesznek szkeptikusok,akik esetleg már "kissé" előrébb tartanak tuning és autóépítés terén, szakmai felkészültségben mint ti.(nem magamra gondoltam)

Mondjuk olvasd már vissza a 2 évvel ezelőtti timeslip fórumokat, h mekkora baromságokat íroggattál, mindenféle tárgyi tudás nélkül...szóval nem bizti h az evoklubb a hibás minden téged itt ért sérelemért, sőt...

Alap

Idézet lanciafan: Hozzászólás megtekintése
    Milyen szar ez a fórum tényleg, h nem esik seggre senki tőled...

Továbbá az szerintem nem ezt a fórumot minősíti ha megkérdőjelelződik valamilyen állításod,ami már stílusában is a dcshez köthető. Kénytelen leszel elfogadni ha ezen a fórumon is dicsőíted magad, meg a dcst, lesznek szkeptikusok,akik esetleg már "kissé" előrébb tartanak tuning és autóépítés terén, szakmai felkészültségben mint ti.(nem magamra gondoltam)

Mondjuk olvasd már vissza a 2 évvel ezelőtti timeslip fórumokat, h mekkora baromságokat íroggattál, mindenféle tárgyi tudás nélkül...szóval nem bizti h az evoklubb a hibás minden téged itt ért sérelemért, sőt...
    Szép történet csak nem igaz.Nem vágyunk dicsőségre és nem is nekünk van kissebbségi komplexusunk.
    www.qfp.hu

7. oldal, összesen: 29 ElsőElső ... 5678917 ... UtolsóUtolsó

Téma információ

Tagok nézik épp a témát

Jelenleg 3 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 3 vendég)

Hasonló témák

1. EVO VIII RS Stroker 430LE
    By rxp in forum Autó eladó
    Hsz-ok: 6
    Utolsó hozzászólás: 2015. 03. 24., 00:36
  2. Evo 8 2.3 Stroker ELADO
    By aronmatic in forum Autó eladó
    Hsz-ok: 34
    Utolsó hozzászólás: 2011. 11. 10., 20:26
  3. Stroker főtengely
    By berkes in forum Keres
    Hsz-ok: 2