na megnéztem, és az enyémbe is fordítva volt betéve.(amikor megvettem)
hmmmm. gondolom azért mert a megemelt nyomásnál kinyitogatott, vagy el van már gyengűlve a rugó.
Mennyi kilométer volt a tiédbe mikor megvetted?
Mert ha kb. annyi km-el vetted mint én akkor lehet h az enyémnek is elgyengült a rugója.Mondjuk nemszámit mert már semmi pénzért nem raknám vissza a gyárit!És mi a véleményetek a Dual Port Bov-okról?Ha jól tudom többen is használnak ilyet!?A Dual Port-kat szeretik az Evo-k?
Na, most nekem is így viselkedik. Az van, hogy nyomom a gázt és elkezd sziszegni, többször is végigellenőriztem a kötéseket az egész levegő rendszerben, de nem találtam semmi problémát. 4e-ig kb. ugyanúgy viselkedik, mint korábban, aztán mikor komolyabban elindulna az autó megtorpan és ez a sziszegés/kieresztés hallható. Nem is jutott eszembe a bov, de egyre inkább azt sejtem rosszak.
Ja, és persze álló helyzetben ellenőrizhetetlen a dolog, gondolom amiatt, mert kisebb a nyomás ami felépül.
Ez most tré, jó lenne rá valami megoldás! Ha tudnám, hogy a bov, akkor szereznék egyet, és cserélném, de hogyan lehetek biztos benne?
gyenge rugó
Уважаемые товарищи! Hozzászólásomat remélem nem érzi elvtársai számára befogadhatatlannak, "népköztársaságunk" cenzúrát felügyelő állami bizottsága...
"Az elvek olyanok mint a fos, tartod ameddíg birod - Gyuri"
egy bov végülis 2 csavar.. az az egyszerűbb... az 2 perc..
de 2. esetnek nefeledd..
én a sajátomhoz csináltam egyet... cső turboedliről le, ez a dugó bele, bilincs ráhúz, és pumpa/kompresszor...
Ednek a GVR4-en így fedeztük fel a lyukas coolert.. a sajátomon meg a bov "vezérlő" csövön lévő lyukat...
Уважаемые товарищи! Hozzászólásomat remélem nem érzi elvtársai számára befogadhatatlannak, "népköztársaságunk" cenzúrát felügyelő állami bizottsága...
"Az elvek olyanok mint a fos, tartod ameddíg birod - Gyuri"
Ezek szerint maga a szelep volt a kakesz?
Jó pár alkalmat beszoptam még utána. Csak, hogy teljes legyen a történet.. Eljöttem Tőled, aztán 200m után szétdobta magát középen, az illesztésnél.. Valami autókozmetikában szereltem meg.Aztán szerdán indulás kirándulni, autópálya, ismét szétdobta magát, de alul. Hétköznap az elviharzó kamionok mellett a leállósávban az autó alatt feküdni emelő nélkül.. halálfélelmem volt. Inkább eldöcögtem az 1km lévő benzinkútig. Ott 2 órás kínlódás, még egy bilincs alulra, teszt, középen megint szét, meghúztam mint a picsa mindenhol.. Teszt.. ok. Utána nem volt gond vele egész úton.
Azóta is jó.![]()
Valaki tudna nekem prezentálni a héten egy lefujoszelepet?
EVO VIII 1000CCM E85-re olyan kellene, ami megbizhato.
Egy utcai autora kellene, és nem szeretnék szenvedni, hogy keresztbeáll mee kinai, avagy nem megbizhato...
Remélem a többéves tapasztalotokat itt most kiélvezhetem![]()
Jelenleg 1 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 1 vendég)