7. oldal, összesen: 10 ElsőElső ... 56789 ... UtolsóUtolsó
121-140, összesen: 187

HKSTOMEVO9
    Vendég

Alap

sose áll keresztbe,nem üzemanyag függő,versenykocsin is kínai van és hibátlan.

Haladó
    Csatlakozás dátuma
    2011. 02.
    Hsz-ok
    46

Alap

Idézet HKSTOMEVO9: Hozzászólás megtekintése
    sose áll keresztbe,nem üzemanyag függő,versenykocsin is kínai van és hibátlan.
    Ez a HKS utánzat is jolesz szted?
    Mindenki lehurrogta

HKSTOMEVO9
    Vendég

Alap

pontosan ez van nekem is.
    Ja egyébként most semmi nincs rajta,race kocsin nincs lefújó.Egy túlnyomás szelep kell,azt hello.HAvassynál van.

Rezidens Dino74 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2010. 01.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    1.530

Alap

Idézet blackevo620: Hozzászólás megtekintése
    Valaki tudna nekem prezentálni a héten egy lefujoszelepet?
    EVO VIII 1000CCM E85-re olyan kellene, ami megbizhato.
    Egy utcai autora kellene, és nem szeretnék szenvedni, hogy keresztbeáll mee kinai, avagy nem megbizhato...

Remélem a többéves tapasztalotokat itt most kiélvezhetem
    nekem van egy turboxs eredeti 25ért odaadom

Rezidens VGergo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest - Pécs
    Hsz-ok
    1.831

Alap

küldtem egy privit !

Bennfentes
    Csatlakozás dátuma
    2010. 08.
    Hsz-ok
    97

Alap

sziasztok
    egy gyári 8as evoba szeretnék lefújót venni, szerintetek milyet érdemes? illetve hol vegyek?

Rezidens VGergo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2006. 10.
    Hely
    Budapest - Pécs
    Hsz-ok
    1.831

Alap

Idézet lendrax: Hozzászólás megtekintése
    sziasztok
    egy gyári 8as evoba szeretnék lefújót venni, szerintetek milyet érdemes? illetve hol vegyek?
    ha nem a hang miatt veszed akkor evo 9 fém lefújót bele !

Rezidens bunker avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2007. 01.
    Hsz-ok
    3.533

Alap

sziasztok
    Pl. APS, igaz árban húzós, de legalább jó és kétutas.

Bennfentes Mivec Tomi avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2009. 03.
    Hely
    Miskolc
    Hsz-ok
    51

Alap

Idézet bunker: Hozzászólás megtekintése
    Vagy Turbosmart Dual Port,de árban ez is húzós kicsit!Viszont ennek hangja is van!

Törzsvendég Corro avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2009. 05.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    190

Alap

sziasztok
    Vagy, ha valami olcsóbbat keresel, nézz körül nálam: tuningkereskedes.hu
    10% kedvezményt is tudok adni az evosoknak, mint már említettem itt.

Bennfentes
    Csatlakozás dátuma
    2010. 08.
    Hsz-ok
    97

Alap

legfőképp a hang miatt kellene

Rezidens Dino74 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2010. 01.
    Hely
    Budapest
    Hsz-ok
    1.530

Alap

van nekem egy eladó turboxs annak elég komoly hangja van

Rezidens Robevo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 09.
    Hsz-ok
    1.621

Alap

Idézet bunker: Hozzászólás megtekintése
    bocsi nem olvastam vegig az egeszet , szoval csak a vegehez szolok hozza.
    en kiprobaltam kb 5 fajta BOV. Koztuk a Greddy RS - Agency power - Forge - "crushed gyari Bov" stb. Nem probaltam a HKS-t mivel gyari ECU volt mindig MAF szenzorral.

Magasan a APS volt a legjobb. Oly annyira hogy meg is tartottam es majd ha kesz lesz a motor bele is teszem a kocsiba megint.
    Nem olcso de nagyon komoly, viszont nincs hutyutyutyu , ha a gyari legszuro dobozzal mesz. Csak is nyitott legszurovel de akkor mindennek van hangja amugy is.

14. Az alábbiaknak tetszik Robevo hozzászólása:

Bennfentes EvoPeti avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 01.
    Hely
    Wallington,NJ
    Hsz-ok
    69

Alap

En a nyitott legszurovel nem hallottam a gyari IX-est. De az APS az tenyleg eleg jo. Pont annyi hangja van amennyi kell sztem.

Rezidens Robevo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 09.
    Hsz-ok
    1.621

Alap

Idézet EvoPeti: Hozzászólás megtekintése
    En a nyitott legszurovel nem hallottam a gyari IX-est. De az APS az tenyleg eleg jo. Pont annyi hangja van amennyi kell sztem.
    jo hangos Petya a gyari BOV is, ha nyitott a szuro. Nekem K&N volt es ugy szolt mintha valami mas BOV lett volna nem a gyari. Mondjuk attol is fugg mekkora nyomassal mesz

Bennfentes EvoPeti avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 01.
    Hely
    Wallington,NJ
    Hsz-ok
    69

Alap

Idézet Robevo: Hozzászólás megtekintése
    jo hangos Petya a gyari BOV is, ha nyitott a szuro. Nekem K&N volt es ugy szolt mintha valami mas BOV lett volna nem a gyari. Mondjuk attol is fugg mekkora nyomassal mesz
    En nem emlekszem, hogy lett volna hangja. Ha lesz idom lehet visszacserelem kiprobalni!
    Elvileg nem kellene, hogy hangos legyen mivel teljesen visszaforgat mindent a szivocsobe, ami zart. A levegoszuron keresztul a turbincsek szivja a levegot, tehat a nyitott v. K&N betetszurok csak tobb levegot engednek at. Ezt lehet is hallani foleg a nyitottnal ahogy az ember tolja neki. A turbo nyomas szamit persze de az nekem is 24-25 PSI (1.6-1.7 bar ha jol szamoltam), tehat azzal nem lehet gond. De ez csak az en velemenyem, javitson ki v.ki mas ha hulyesegeket irkalok!

Adminisztrátor Sanci avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 11.
    Hely
    Mogyoród
    Hsz-ok
    2.794

Alap

En nem emlekszem, hogy lett volna hangja. Ha lesz idom lehet visszacserelem kiprobalni!
    Elvileg nem kellene, hogy hangos legyen mivel teljesen visszaforgat mindent a szivocsobe, ami zart. A levegoszuron keresztul a turbincsek szivja a levegot, tehat a nyitott v. K&N betetszurok csak tobb levegot engednek at. Ezt lehet is hallani foleg a nyitottnal ahogy az ember tolja neki. A turbo nyomas szamit persze de az nekem is 24-25 PSI (1.6-1.7 bar ha jol szamoltam), tehat azzal nem lehet gond. De ez csak az en velemenyem, javitson ki v.ki mas ha hulyesegeket irkalok!
    Mikor lefúj akkor általában nem szív a turbó. Tényleg hallatszik a K&N szűrőn keresztűl.

Rezidens Robevo avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 09.
    Hsz-ok
    1.621

Alap

Nem a panel szurorol beszelek, az igazabol mindegy. tulsagosan is zart a doboz ahhoz hogy eleg hang jojjon ki belole.

Akkor hallod ha egy nyitott szurot hasznalsz pl:

de ha bedobozolod a jobb levego minoseg miatt/ hideg
    akkor mar jelentosen csokken a hangja de meg mindig hangosabb mintha a gyari dobozban lenne.

Utoljára szerkesztette: Robevo; 2011. 04. 18. 14:38-kor

HKSTOMEVO9
    Vendég

Alap

Patika motortér.

Rezidens FQ-400 avatarja
    Csatlakozás dátuma
    2008. 01.
    Hsz-ok
    4.291

Alap

Nyitott légszűrővel se hallod... Legalábbis azon kívül amikor tolsz egy padlót és olyan hang jön a motortérből, hogy a vákum miatt mindjárt összeomlik a föld olyat szív azon kívül nincs hangja a lefújásnak.
    Vagyis egyszer hallottam valami lefújásra hajlanos hangot amikor 2-be 10-ről tolsz egy kövéret betölt a turbó és azonnal elveszed a gázt akkor lehet hallani valami olyasmit de az is olyan halk, hogy csak na. Nyitott légszűrőnél az a jó, hogy ha elindulsz vele (legalábbis a miénkkel) 1 sarokkal arrébb lehet hallani egy üres utcában ahogy szív a turbó ) Forgách utcában teszterltük le.
    Just for Fun

7. oldal, összesen: 10 ElsőElső ... 56789 ... UtolsóUtolsó

Téma információ

Tagok nézik épp a témát

Jelenleg 3 olvasó nézi ezt a témát. (0 tag, és 3 vendég)

Hozzászólás szabályok

• Nem nyithatsz új témát
  • Nem szólhatsz hozzá
  • Nem csatolhatsz fájlt
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB kód bekapcsolva
  • Smileyk bekapcsolva
  • [IMG] kód bekapcsolva
  • [VIDEO] kód bekapcsolva
  • HTML kód bekapcsolva